Carports

Veel bestuurders denken dat een gesloten ruimte de ideale beschermplaats voor hun wagen is. In een afgesloten garage kan het vocht echter niet weg zodat er dampvorming ontstaat.

Door de constante luchtcirculatie in een carport wordt de wagen als het ware drooggeblazen en krijgt roestvorming minder kans.

De carports worden door ons op maat gemaakt zodat we een waaier aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

De carports kunnen zowel vrijstaand gemonteerd worden als met één of meerdere zijde(n) tegen de gevel geplaatst.

Daar er geen beperking is wat afmetingen betreft kunnen zowel carports voor 1 als voor 2 wagens naast elkaar gemaakt worden, evenals hogere montages voor mobilhomes of boten.

Het is eveneens mogelijk om verlichting onder de dakbedekking te plaatsen wat geen overboden luxe is als u ‘s avonds of in de wintermaanden uit uw wagen stapt.

Belangrijk wij maken enkel carports met bogen.

Rechte carports doen we niet!

Nog een belangrijk punt: het dak is gemaakt van polycarbonaat! En niet uit gewone plastiek! (Polycarbonaat is veel sterker dan plastiek).

Kleur is enkel opaal!

AT logo wit

Contact

Heb je vragen neem gerust contact op met ons.
Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren van maandag tot donderdag 8 tot 17 uur en vrijdag van 8 tot 15 uur.

Contact

Heb je vragen neem gerust contact op met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren van maandag tot donderdag
8 tot 17 uur en vrijdag van 8 tot 15 uur.

Geel

+(32) 493 48 76 70

info@atpoorten.be

nl_BEDutch